Uimitor! Depozitul de solvenți de la Arpechim amendat și de ISU Argeș! Anunțul șefului pompierilor!

Depozitul de solvenți de lângă platforma Arpechim care a ars noaptea trecută a fost amendat în luna martie de Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru nerespectarea mai multor reguli legate de securitatea la incendiu. Bogdan Olar, inspector șef al ISU Argeș, a declarat în această dimineață că, în urma controalelor, reprezentanții instituției au descoperit că pe respectiva platformă au fost găsite defecțiuni la instalația electrică, iar materialele combustibile erau amplasate necorespunzător.

„Suprafața pe care s-a manifestat incendiul a fost pe aproximativ 3.000 mp. Pot să vă spun că o cantitate care a fost evaluată astăzi ar fi undeva în jur de 1.200 tone substanțe combustibile solide și lichide. Din punct de vedere al controalelor, acestia au fost verificați în luna martie a acestui an și au fost acordate sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea unor reguli ce țin de securitatea la incendiu, în speță instalații electrice cu defecțiuni, neamplasarea corespunzătoare a materialelor” a spus colonelul Bogdan Olar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] de deșeuri toxice a aras ca o torță pe o suprafață de 50.000 mp, iar militarii, alături de comandatul ISU Argeș, Bogdan Olar, au luptat cu flăcările într-un mod excepțional evitând, astfel încât populația orașului […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.