Uimitor! I-a plăcut prea mult în închisoare! A fost scos cu forța!

0

Unui piteștean i-a plăcut prea mult în închisoare, a făcut scandal șîi a refuzat să plece din detenție! Bărbatul a fost eliberat în cursul zilei de ieri după ce și-a ispășit o condamnare pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii publice, dar în momentul în care ar fi trebuit să iasă pe porțile penitenciarului, aceasta a refuzat vehement să plece și s-a luat la ceartă cu gardienii.

La fața locului s-au deplasat oamenii legii, care l-au amendat pe piteștean cu 2.000 lei și, în cele din urmă, l-au convins să plece acasă.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT MORTAL! ELEV SPULBERAT PE TRECEREA DE PIETONI!

„La data de 11 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti s-au deplasat în faţa Penitenciarului Găeşti, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut să părăsească penitenciarul. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata