Uimitor! La 41 ani – trimisă după gratii! Cum s-a ajuns aici?

0

O femeie de 41 ani din Hârtiești nu a putut sta departe de probleme după ce s-a întors în țară, iar acum își va petrece opt luni în spatele gratiilor. Aceasta a fost condamnată recent de magistrații Judecătoriei Câmpulung după ce a fost prinsă conducând fără permis. Mai exact, în timpul unui control de rutină, femeia a fost trasă pe dreapta de oamenii legii, iar când i-a fost cerut permisul… a ridicat din umeri. S-a ales cu dosar penal și a ajuns în fața instanței.

CITEȘTE ȘI: TÂNĂRĂ DE 16 ANI – BĂTUTĂ CU BESTIALITATE ȘI SECHESTRATĂ DE IUBITUL GELOS! CE A PĂȚIT BĂRBATUL?

Putea să scape doar cu o pedeapsă cu suspendare, dar în timp ce lucra în străinătate, femeia a făcut mai multe infracțiuni și s-a ales cu o condamnare cu amânarea aplicării pedepsei. Astfel, pentru faptele sale, judecătorii au contopit pedepsele, iar femeia își va petrece următoarele opt luni în spatele gratiilor.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Câmpulung, privind pe o femeie de 41 de ani, din comuna Hârtiești, condamnată la 8 luni de închisoare ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducere fără drept. Femeia a fost încarcerată” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata