Uimitor! Loc de joacă din Pitești – incendiat de doi puștani!

0

Doi copii au ajuns noaptea trecută la sediul Poliției Locale Pitești după ce au distrus o bancă dintr-un loc de joacă din cartierul Tudor Vladimirescu și au făcut făcul pentru a se încălzi. Din primele informații, în jurul orelor 1:30, un locatar din zonă a sunat la Poliția Locală pentru a anunța zarva făcută de cei doi minori, iar agenții instituției s-au deplasat la fața locului. Nu i-au mai găsit pe minori, dar au văzut un satâr lăsat în urmă.

Cu gândul că puștanii se vor întoarce, agenții au rămas în zonă, iar după aproximativ o oră, copii s-au întors să își recupereze cuțitul. Imediat au fost săltați de polițiștii locali și duși la sediu. Ulterior au fost anunțați și părinții acestora, care au venit să îi ia pe cei doi. Ca bonus, Poliția Loaclă i-a amendat pe amândoi, părinții fiind nevoiți acum să plătească pentru prostiile făcute de odrasle.

„Noaptea trecută, mai exact in jurul orei 01.20, la dispeceratul Poliției Locale a fost o sesizare cum că, în cartierul Tudor Vladimirescu, la locul de joacă de langa blocul P30, cineva a aprins focul. Un echipaj s-a deplasat imediat în zonă, dar persoanele bănuite că ar fi săvârșit fapta, au reușit să fugă, lăsând la fața locului un cuțit. Bănuind că aceștia se vor întoarce după el, polițiștii locali au efectuat o pandă și în aproximativ o oră, două persoane minore s-au întors să și recupereze obiectul. Imediat au fost interceptați de către polițiști, fiind vorba de către doi minori ce locuiesc în Pitești, de 15 ei 16 ani, care au tăiat scândura unei bănci din zonă pentru a se încălzi. Cuțitul tip satâr, de aproximativ 20 de cm, au susținut că l-au luat de la domiciliul unuia dintre ei. Au fost conduși la sediul Poliției Locale și au fost anunțați și părinții care au venit în jurul orelor 04.00, pentru a-și primi procesele verbale aferente conform faptelor celor doi minori” potrivit Poliției Locale Pitești.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata