Uimitor! Polițiști bătuți cu bestialitate într-o benzinărie din Argeș!

0

Un bărbat a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare după ce a bătut doi polițiști din Poiana Lacului. Oamenii legii au mers la domiciliul agresorului după ce acesta anunțase prin 112 că a fost implicat într-un scandal într-o benzinărie din localitate. După ce i-au luat primele declarații, agenții au mers la stația peco pentru a lua imaginile de pe camera de supraveghre, dar nu au ajuns bine și bărbatul beat criță și-a făcut aparița.

Scandalul a continuat și în secția de poliție

Acesta a început să îi înjure și să îi jignească, iar după zece minute i-a amenințat pe polițiști că se va duce să ia pistolul să îi împuște. Oamenii legii au încercat să îl imobilizeze, dar bărbatula început să îi lovească cu pumnii și picioarele. După eforturi imense, au reușit să îl bage în autospeciale, iar când au ajuns la secție, agresorul a continuat să îi lovească pe polițiști.

Până la urmă, bărbatul și-a mai revenit din băutura și, inițial, a spus că nu își amintește nimic. Ulterior, a recunoscut totul și a fost reținut pentru 24 ore, ulterior fiind pus sub control judiciar. Revent, judecătorii l-au condamnat definitiv la șase luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj.

„În fapt, în data 31.10.2021, în jurul orei 22:08, persoanele vătămate, agenții de poliţie în cadrul SPR nr. 11 Poiana Lacului, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au primit un apel prin SNUAU 112 prin care inculpatul reclama că a avut o stare conflictuală la o stație peco de pe raza comunei Poiana Lacului.

Agenții de poliție  s-au deplasat la domiciliul lui X.X. care a indicat că în cursul serii de 31.10.2021 a avut un conflict la stația peco Poiana Lacului, motiv pentru care aceştia s-au deplasat la stația peco în cauză pentru a identifica persoane sau camere de supraveghere în legătură cu presupusa altercație reclamată.

După aproximativ 30 de minute și-a făcut apariția inculpatul care se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma unor discuţii cu polițiștii referitoare la reclamaţia formulată de inculpat, acesta a început să aducă injurii celor doi agenți, spunând că nu vor rezolva nimic.

După aproximativ 10 minute de discuţii în care inculpatul a avut o atitudine necuviincioasă față de polițiști, având un limbaj obscen și adresând ocazional și injurii la adresă acestora, inculpatul a spus că se va duce să ia un pistol din mașina personală cu care fusese adus de soția sa, moment în care persoană vătămată s-a pus în fața sa pentru a-l opri, persoană vătămată a încercat să îl prindă de braț pe inculpat, iar acesta din urmă a încercat să îl lovească cu capul în față.

Persoanele vătămate au procedat la imobilizarea și încătușarea lui X.X. În timp ce polițiștii încercau să îl introducă în autospeciala de poliţie, cu toate că agenţii de poliţie l-au rugat în mod repetat să se urce de bunăvoie în echipaj, inculpatul a adoptat un comportament agresiv atât verbal cât și fizic, opunându-se introducerii în autospeciala, lovindu-l pe agentul de poliţie cu picioarele în zona corpului şi amenințându-l cu acte de violență și cu moartea pe în timp ce se afla pe bancheta din spate a echipajului de poliție, spunând că îl va strânge de gât și că se va răzbuna și după mai mulți ani de detenție.

După ce au reuşit să îl introducă în echipaj, persoana vătămată s-a urcat la volanul echipajului de poliție, în timp ce persoana vătămată  s-a urcat pe bancheta din spate unde se afla și X.X., iar pe durata transportului către sediul Poliției #### #######, inculpatul ######## Gheorge i-a amenințat cu acte de violență și cu moartea pe agenții ###### ###### ##### și ########## ###### ###### şi a încercat să îl lovească pe ###### ###### ##### de mai multe ori.

După ce au ajuns la sediul Poliţiei #### ####### ########## # #### ######## ## #### ## #########, unde, într-o stare de agresivitate sporită, ######## ######## l-a lovit cu capul în zona feței pe ###### ###### #####.

Cu ocazia audierii în calitate de suspect, ######## ######## a precizat că nu își aduce aminte ce s-a întâmplat în seara zilei de 31.10.2021, însă cu ocazia audierii în calitate de inculpat, acesta a precizat că recunoaște și regretă cele întâmplate, precizând că a avut un comportament agresiv la adresa organelor de poliție pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar în faza de judecată, aceasta a recunoscut în totalitate faptele deduse judecății, astfel cum acestea au fost descrise în rechizitoriu” se arată în motivare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata