Ulei esențial din plante – produs românesc anti Covid

Inventatorul Iuliean Horneţ candidează pe lista de la Senat din partea formaţiunii Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Argeş. AUR este un partid relativ nou, un partid la care au aderat foarte multe minți luminate ale României, inventatori, cercetători, militari de carieră, patrioți, profesioniști ai domeniilor din care provin.

Iulian Horneț vrea, alături de colegii săi că și în România se pot realiza lucruri fantastice și că, inteligența romînească este neprețuită și trebuie folosită, la fel cum ar trebui folosite la scară largă invenții ale unor mari români pe care îi susține. El însușii are mai multe invenții la activ și este chiar coinventatorul, alături de Elena Năstase, al unui produs miracol despre care se spune că te ține departe chiar și de Covid !9.

Ulei esenţial din plante

În România a fost inventată aşa-numita „picătură care arde virusul” („drop virus burn”), ulei esenţial certificat în luna mai de către Departamentul de Analize Fizico-Chimice şi Controlul Calităţii al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutică Bucureşti din cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Despre ce este vorba, mai exact? Este un ulei din plante, compus din 12 extracte esenţiale realizat de Elena Năstase, terapeut naturist, alături de Iuliean Horneţ. Inventatorul ne-a precizat că acest produs „Elle oil’s dvb” este indicat pentru congestia sinusurilor, elimină bacteriile şi viruşii şi uşurează respiraţia; cu alte cuvinte accelerează ameliorarea în caz de infecţii sinusale. Uleiul împiedică acumularea excesivă a mucusului în nas, uşurând respiraţia. În plus, majoritatea componentelor fiind astringente şi sedative, poate calma durerile de cap asociate răcelii şi gripei.

Iuliean Horneţ ne-a declarat că „picătura miraculoasă” și-a dovedit eficiența și împotriva noului coronavirus! „Această soluţie va salva România. Nu mai puțin de 35 de mii de români au folosit-o în ultimele şase luni şi rezultatele sunt foarte bune. Am scos din spital şi bolnavi de Covid care au folosit produsul” – a detaliat Iulian Horneţ. Cu toate efectele binefăcătoare, deja demonstrate ale produsului, autoritățile sunt reticente în a-l folosi în tratamente oficiale. acestea, tot mai mulți medici îl recomandă pacienților cu mare încredere. „A fost adus la cunoştinţa tuturor miniştrilor în funcţie, responsabililor de Covid-19, Arafat, Rafila, Cercel, Musta, tuturor televiziunilor cumpărate de Guvern, unor formatori de opinie… Dar n-au suflat nicio vorbuliţă. Ne tot învârt că fac unii vaccinul…”

CUM SE FOLOSEȘTE ULEIUL ESENȚIAL…

„Cu ajutorul aplicatorului se introduce puțin ulei în nas care se desfundă complet. Timp de câteva minute persistă o senzaţie puternică de usturime, explicată prin arderea bacteriilor din mucoasa nazală. Procedeul trebuie repetat la două zile. Cine are Covid va simţi un foc la rădăcina nasului, sus, iar ochii vor lăcrima” – a explicat dl. Horneţ.

Detalii legate de uleiul respectiv – inclusiv preţul – pot fi aflate pe platforma elleoils.comAcolo scrie că, prin compuşii săi, soluţia are proprietăţi antivirale, antibacteriene şi antiinflamatoare, pe bază de extracte uleioase esențiale, cu greutate moleculară mare, obținută prin mijloace biotehnologice fără conținut de organisme modificate genetic și proteine organice.

PHOTO 2020 11 12 16 37 48 1

Soluția dezinfectantă este indicată în tratamentul adjuvant al afecțiunilor sistemului respirator superior, inclusiv: nas, sinusuri, rinofaringe, rinită, infecția cu stafilococ (Staphylococcus aureus) în nas și Candida orofaringiana (Candida albicans), atât în faze acute, cât și cronice, ante și post-virală sau provocată de poluanții mediului înconjurător; sindrom de gripă sau răceală; stare congestivă în sistemul respirator superior (sinuzită, disfagie, laringită și faringită, afonie, tuse), depistează și vindecă instantaneu cei mai puternici viruși și bacterii.

Este, însă, contraindicată la copii mai mici de 6 ani. Şi nu se recomandă persoanelor cu antecedente de hipersensibilitate sau alergii la unul sau mai multe dintre ingredientele soluției. Precauţie în cazul persoanelor cu astmă.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.