Ultima oră! Ce au pățit petrecăreții din dosarul „CHEF DE CHEF ÎN INTERSECȚIE!”? VIDEO

0

Trei petrecăreți care au oprit mașinile în intersecția de la Biserica Catolică, au dat muzica la maxim și s-au distrat minute în șir au fost reținuți în urmă cu puțin timp de polițiștii argeșeni. Bărbații, în vârstă de 31, 20 și 18 ani au identificați după ce au publicat „cheful” din centrul Piteștiului, iar în această au fost aduși la secție pentru a da cu subsemnatul, ulerior fiind reținuți pentru 24 ore.

Vă reamintim că în noaptea de 29 octombrie, mai mulți tineri au oprit trei mașini, au lăsat muzica la maxim și au început să se distreze deși mai mulți șoferi au rămas blocați pe strada care face legătura între Bulevardul Republicii și Bulevardul I. C. Brătianu. Mai mult, „semnalizarea prostiei” a fost și în momentul în care unul dintre participanții la cheful din intersecție a făcut un live pe Facebook. Tocmai de aici, oamenii legii s-au autosesizat și au început să îi caute pe petrecăreții de intersecție.

Aceștia au fost identificați în scurt timp și în cursul zilei de ieri au fost aduși la audieri în cadrul unei dosar penal pentru îngreunarea circulației pe drumurile publice și  tulburarea ordinii și liniștii publice, iar după administrarea probatoriului au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

„În ziua de 07 noiembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut trei bărbați, de 31 și 20 de ani, din Merișani, respectiv 18 ani, din Băiculești.

Reamintim faptul că, în ziua de 29 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public, în care sunt prezentate mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, în cursul nopții de 28 spre 29 octombrie, în jurul orei 01.00, intersecția străzilor Constantin Zărnescu și Victoriei din municipiul Pitești, împiedicând, astfel, traficul autovehiculelor care circulau dinspre bulevardul Republicii.

După administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata