Ultima oră! Cioacă a ieșit din închisoare!

0

Cristian Cioacă joacă o ultimă carte pentru a ieși din spatele gratiilor, chiar dacă i s-a refuzat de două ori liberarea condiționată. Fostul polițist a contestat decizia magistraților de la Judecătoria Pitești prin care i s-a respins cererea de a ieși mai devreme din închisoare, iar judecătorii Tribunalului Argeș au preluat dosarul urmând ca în cursul zilei de astăzi să se pronunțe dacă Cioacă va părăsi Penitenciarul Mioveni.

Vă reamintim că fostul polițist a fost adus la începutul lunii februarie la Judecătoria Pitești, unde a cerut liberarea condiționată, cu toate că membrii Comisiei Penitenciarului Mioveni i-au respins cererea. Mai exact, Cioacă a făcut contestație după refuzul decidenților de la Penitenciarul Mioveni sperând astfel, să joace o ultimă carte, pentru a ieși din închisoare.

CITEȘTE ȘI: CASĂ DISTRUSĂ DE FLĂCĂRI ÎN MIEZ DE NOAPTE! INCENDIU DEVASTATOR LA RĂTEȘTI!

Nu a fost așa, magistrații dând dreptate Comisiei Penitenciarului Mioveni, iar nemulțumit de decizie, a făcut un nou apel cu speranța că judecătorii forului superior vor fi mai indulgență. De specificat este faptul că Cioacă și-a ispășit trei sferturi din pedeapsa de 15 ani și 8 luni pentru uciderea fostei soții.

Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014, la 15 ani și 8 luni de închisoare, cu executare, pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra soției – Elodia Ghinescu. Avocata a dispărut fără urmă în august 2007. Condamnarea fostului polițist a fost dată în contextul în care acesta nu și-a recunoscut niciodată fapta, iar cadavrul femeii nu a fost găsit până acum.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata