Ultima oră! Demisie în Consiliul Județean Argeș!

0

Social democratul Eleodor- Olavi Nițescu a demisionat din Consiliul Județean Argeș! Acesta și-a înregistrat demisia în cursul zilei de ieri, iar aleșii județeni vor vota în ședința de miercuri, 28 septembrie. Ulterior, se va lua o decizie în cadrul Biroului Politic Județean al PSD Argeș și va fi desemant înlocuitorul acestuia.

„Prin cererea înregistrată la Consiliul Județean Argeș cu nr. 20420/21.09.2022, domnul Nițescu Eleodor – Olavi ne aduce la cunoștință opțiunea sa de a renunța la calitatea de consilier județean. În conformitate cu prevederile art. 204, alin.2, lit.a) coroborat cu alin.3 și alin.(6) din O.U.G nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, se constată încetarea de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului, prin demisie, la data de 21.09.2022 și se declară vacant locul de consilier județean ce revine Partidului Social Democrat.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! UN DIRECTOR ARPECHIM S-A ÎMPUȘCAT ÎN CAP! A MURIT PE LOC!

Ținând cont de cele prezentate mai sus, propun analizarea și supunerea spre dezbatere și adoptare a proiectului de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier județean al domnului Nițescu Eleodor – Olavi precum și vacantarea locului deținut de acesta, ce revine Partidului Social Democrat” se arată în proiect.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata