Ultima oră! Stadion de 100 de milioane de euro în Pitești!

0

Un stadion de aproximativ 100 de milioane euro va fi construit pe amplasamentul Stadionului Nicolae Dobrin, care va fi dărâmat cu tot cu pista de atletism (acreditată pentru competițiile internaționale) și cu terenurile de pregătire pentru juniori. După ce terenul va fi perfect curățat, ar urma să înceapă construcția noului stadion, unul modern, acreditat în categoria UEFA 4.

Noul arenă a FC Argeș va avea 15.200 de locuri împărțite în aproximativ 14 loje și tribune, spații comerciale, 450-550 locuri de parcare dintre care 10-20 electrice. De asemenea, terenurile pentru juniori vor fi relocate în spatele noii construcții. Construcția va avea 70.170 mp din care peste 10.000 mp vor reprezenta parcările.

Citește și: „ȚARĂ DE RAHAT, ÎMI ESTE SCÂRBĂ DE TOT!” POSTARE ȘOC A UNUI OM DE AFACERI DESPRE CUM A FOST TRATAT ÎN SPITALUL JUDEȚEAN!

Cea mai mare parte a finanțării ar urma să vină de la Compania Națională de Investiții, iar diferența de cheltuieli va fi acoperită din bugetul local. Studiul de Fezabilitate al noului stadion prezentat astăzi într-o conferință de presă este primul pas pentru realizarea investiției mult dorite de piteștenii iubitori de sport.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata