Ultima premieră la Teatrul Davila!

0

Teatrul ,,Alexandru Davila”, instituție finanțată de Consiliul Județean Argeș, invită publicul argeșean la ultima premieră a acestei stagiuni. Pe 3 și 4 iunie, la ora 19.00, în Sala Mare, iubitorii de teatru pot vedea avanpremiera, respectiv premiera spectacolului ,,CUMETRELE” de Michel Tremblay.

Regia spectacolului este semnată de Attila Vizauer, aflat la prima colaborare cu Teatrul ,,Alexandru Davila”.

De-a lungul timpului, comedia ,,Cumetrele” a fost pusă în scenă în diferite viziuni scenice și distribuții, dar, de fiecare dată, a încântat publicul care a savurat și textul și prestația actoricească.

Piesa ce poartă amprenta regizorală a lui Atilla Vizauer este o adevărată ispită pentru public, o chemare la o seară de bună dispoziție și umor.

Acțiunea se desfășoară pe parcursul unei întâlniri între douăsprezece personaje feminine care își dezvăluie adevăratul caracter. Motivul este unul cât se poate de serios: bucuria uneia stârnește invidia celorlalte. Întâlnirea lor devine un prilej de eliberare a frustrărilor și de discuții aprinse.

Pe toată durata ,,petrecerii”, ies la iveală probleme personale, traume, neîmpliniri sufletești și sentimente reprimate.

Conversația dintre cumetre este condimentată cu bancuri fără perdea, cu apropouri și vorbe directe, cu sfaturi de viață și ironii cât cuprinde, astfel încât se face haz de necaz, iar spectatorii au parte de o comedie pe cinste.

Scenografia acestui spectacol a fost asigurată de Roxana și Andrei Răduț, iar coregrafia de Vava Ștefănescu. Aceștia, împreună cu regizorul Vizauer, au format o echipă ce și-a lăsat amprenta pe cea mai cunoscută și tradusă lucrare a autorului Michel Tremblay.

Attila Vizauer a optat pentru două distribuții la spectacolul ,,Cumetrele”, iar coloana sonoră ce însoțește acțiunea face o trecere originală de la muzica clasică la tonuri de mobil.

Într-o societate din ce în ce mai apăsată de griji cotidiene, spectacolul ,,Cumetrele” reprezintă o sursă reală și naturală pentru starea de bine a spectatorilor iubitori de comedie.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata