Ultimele trei etape pentru CS Mioveni şi F.C. Argeş

F.C. Argeş joacă contra liderului, vineri, în nocturnă
F.C. Argeş va juca etapa următoare pe teren propriu cu liderul seriei, Corona Braşov. Partida se va disputa vineri 16 noiembrie, în nocturnă, de la ora 18.00. Devansarea partidei a fost posibilă numai cu acceptul conducerii de la Corona Braşov, şi urmează ca astăzi cele două cluburi să primească înştiinţarea oficială de la Liga Profesionistă de Fotbal.
Crivac are din nou doi jucători în stare de suspendare
Antrenorul Iulian Crivac continuă să se confrunte cu pro­bleme de lot în prespectiva meciu­lui cu braşovenii de la Corona. Dacă la meciul de la Alba Iulia nu i-a putut folosi pe Monel Cârstoiu şi Dănuţ Ivănică, ambii suspendaţi, la partida de  vineri sunt alţi doi jucători în stare de suspendare: Alexandru Răuţă şi Adrian Dulcea. Cei doi au fost eliminaţi de arbitrul Florin Mazilu din Satu Mare, la meciul de la Alba Iulia, iar acum sunt suspendaţi.
În ultima etapă  vine Măciuca la Piteşti!
În ultimile două etape, echipa pregătită de Iulian Crivac şi Adrian Dulcea va mai juca în deplasare la Maramureş Baia Mare şi în ultima etapă pe stadionul „Nicolae Dobrin” cu Damila Măciuca, echipa antrenată de Erik Lincar, care înaintea ultimelor trei etape se află pe un meritoriu loc trei, ca nou promovată în clasament.

CS Mioveni mai joacă un singur meci în acest tur de campionat!
Galben-verzii de la CS Mioveni vor mai juca un singur meci în acest tur de campionat, şi anume în ultima etapă cu Maramureş Baia Mare în deplasare. În următoarele două etape echipa lui Fla­vius Stoican va sta, deoarece ar fi trebuit să joace cu Poli Timişoara, echipă exclusă din toate campionatele României, şi cu Voinţa Sibiu, gruparea de pe malurile Cibinului, care săptămâna trecută s-a retras din campionat pentru că a rămas fără sprijin financiar, iar alt sponsor nu s-a găsit la Sibiu.
Sâmbătă, de la ora 11.00, la Mioveni, amical cu Sportul Studenţesc
„Pentru echipa noastră, această pauză înaintea meciului de la Baia Mare este binevenită. Avem mai mulţi jucători accidentaţi, şi sperăm ca aceştia să se refacă până la partida cu Maramureş Baia Mare”, spunea antrenorul celor de la CS Mioveni, Flavius Stoican. Până atunci, pentru ca jucătorii să rămână „în priză”, conectaţi la competiţie, conducerea clubului din Mioveni s-a înţeles cu omologii lor de la Sportul Studenţesc şi cele două echipe vor juca un „amical” sâmbătă 17 noiembrie, de la ora 11.00, pe terenul de la Mioveni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.