ziarobiectiv.ro

Ultimul drum al polițistului local ucis! Va ajunge pentru ultima dată în aceste locuri!

0

Polițistul local Condoruș Savaste va fi condus joi pe ultimul drum și va ajunge pentru ultima dată la sediul Poliției Locale Pitești, instituție pentru care a lucrat încă din 2007. Slujba de înmormântare va începe la orele 12:00 la Biserica Sf. Gheorghe, de lângă cimitir, iar de la ora 13:00 cortegiul funerar va avea următorul traseu: Biserica – sediul Poliției Locale Pitesti (bld. Eroilor, nr. 30) – domiciliul defunctului (str. Exercițiu) – cimitir (str. Stadionului, Pitesti).

CITEȘTE ȘI: DR. MĂRTĂU DEZVĂLUIE DEZASTRUL DIN SECȚIA UPU A SPITALULUI JUDEȚEAN! STRIGĂT DE AJUTOR!

Multe lacrimi și multă durere a lăsat în urma lui Vali, unul dintre cei mai serioși și apreciați angajați ai Poliției Locale Pitești. S-a stins prematur și fulgerător, la doar 51 de ani, în timp ce își exercita meseria pe care o iubea tare mult. A lăsat în urma lui o familie, o soție și o fiică răpuse de durere. Joi, va pleca pentru totdeauna, într-o lume mai bună, vegheat de îngeri.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata