Ultimul meci în deplasare, ultima speranţă la o victorie pe teren străin

Mâine, F.C. Argeş joacă ultimul meci în deplasare din acest tur de campionat. Este ultima şansă ca echipa lui Iulian Crivac să-şi mai adauge un punct sau trei în clasament la un meci jucat pe teren străin. F.C. Olt joacă la Slatina, iar în acest tur de campionat echipa a evoluat mult sub aşteptări fiind în clasament pe locul 12 din 13 echipe, cu următoarea linie de clasament: 10 1-5-4 7-11 8p (-7), în timp ce F.C. Argeş ocupă locul 9: 10 3-2-5 11p (-4). Alb-violeţii sunt decişi să obţină prima victorie în acest tur,  şi să se întoarcă de la Slatina cu cele trei puncte puse în joc.
N-au dat gol de patru etape!    
Echipa pregătită de Corneliu Papură este într-o situaţie jenantă în clasament. De patru etape n-a reuşit să înscrie măcar un gol, dar este adevărat că nici nu a primit decât unul singur. Asta de la venirea lui Papură ca antrenor principal. Glumind, sau nu, Adi Dulcea spunea că „F.C. Olt nu a mai marcat un gol de trei etape şi sperăm să nu înscrie nici sâmbătă. De restul o să ne ocupăm noi!”. Atacantul Argeşului care este şi antrenor secund, a jucat la ALRO Slatina, echipă care a fizuonat cu F.C. Olt, şi cunoaşte mai mulţi jucători de la adversara de mâine, şi în special pe antrenorul Corneliu Papură, al cărui elev a fost.
F.C. Olt are jucători cu mare experienţă
„F.C.Olt este o echipă cu jucători care au o mare experienţă şi stau bine din punct de vedere tactic. Quist, Ene, Velcovici, Cosici, Săndulescu şi ceilalţi fac o echipă închegată, greu de învins. În plus, antrenorul Papură este un tactician foarte bun care îşi aşează bine echipa în teren. Cu toate acestea, noi mergem la Slatina pentru a face un joc bun şi a obţine cele trei puncte puse în joc”, spunea Dulcea.
Frustrarea care poate scoate „pârleala“
Lotul echipei F.C. Argeş a vizionat marţi meciul de vineri cu cei de la Corona Braşov. „Cu toţii suntem frustraţi, mai ales după am revăzut partida cu Braşovul. Am primit două goluri din două şuturi pe poartă, şi o centrare… Iar noi am ratat trei-patru ocazii mari. Sperăm ca această frustrare să fie acum benefică şi să luăm înapoi punctele pierdute cu Braşovul”, mai spunea Dulcea.  
Adrian Voicu este optimist
Căpitanul de echipă al Argeşului, Adrian Voicu, este sigur pe el şi colegii lui, că la Slatina vor obţine un rezultat bun. „Personal, nu mă tem de acest meci, pentru că nu au o echipă de speriat. Va fi dificil, într-adevăr, dar suntem pregătiţi şi în creştere, aşa că doar la victorie ne gândim. În acelaşi timp, sunt surprins că F.C. Olt este pe un loc atât de jos în clasament, pentru că au mulţi jucători de valoare pentru Liga a II-a. Acest meci este foarte important pentru ambele echipe care au nevoie mare de puncte. Echipa care va fi la ora meciului mai concentrată, va câştiga această partidă. Şi sperăm ca aceea să fim noi”, spunea Adrian Voicu.
A venit vremea lui Vreme!
Pentru că portarul Flavius Croitoru a greşit flagrant în meciul cu braşovenii de la Corona, şi echipa a pierdut pe mâna lui cele trei puncte, antrenorul Iulian Crivac îl va trece lângă el, pe banca de rezerve.  În locul lui Croitoru va fi titularizat Ionuţ Vreme.  Aşadar, a venit vremea lui Vreme, portarul  venit în această vară la F.C. Argeş.  „Aştept din prima etapă să joc, pentru că de asta am venit la F.C. Argeş. În ce mă priveşte, voi face tot ce-mi stă în putinţă să fie al cincilea meci în care F.C. Olt să nu înscrie gol! Este foarte greu, şi nu sunt obişnuit să stau pe banca de rezerve, aşa că odată ajuns în poartă, nu vreau să mai ies…”, spunea Ionuţ Vreme. Întrebat ce portar din fotbalul mare îi este exemplu, Ionuţ Vreme a spus de spaniolul Cassilias. „Ce-ţi place la el?” a venit întrebarea unui ziarist. „Sara Carbonero”(nn frumoasa lui logodnică), i-a şoptit un altul, dar, pe un ton serios, de parcă nu-l interesa subiectul cu fetele, Vreme a spus: „Casillias este titular la Real Madrid şi în poarta naţionalei Spaniei de când îl ştiu!”.
Lisandru a fost operat de menisc, şi doi suspendaţi
La F.C. Argeş nu vor putea juca în meciul de mâine de la Slatina Alexandru Răuţă şi Marius Ion, ambii aflaţi în stare de suspendare. În plus, Lisandru este în continuare accidentat, ca şi Negrea, iar Negoiţă este incert după accidentarea din meciul cu Corona Braşov. Lisandru a fost operat de menisc în urmă cu două zile, şi va reveni în luna ianuarie, odată cu reluarea pregătirilor pentru sezonul viitor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.