Ultimul model de iPhone plătit cu bani falși! Cum a fost înșelat și amenințat un piteștean?

0

Ultimul model de iPhone plătit cu bani falși! Cum a fost înșelat și amenințat un piteștean? În ziua de 09 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și punerea în circulație de valori falsificate, conform art. 234 și 313 din Codul Penal, și au identificat și reținut un bărbat de 25 de ani, din București.

CITEȘTE ȘI: RĂSCOALĂ LA DACIA! VICELIDER SLD: „REFUZĂM SĂ FIM TRATAȚI DICTATORIAL!”

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 21 februarie 2022, cel în cauză ar fi sprijinit pe un alt bărbat, de 32 de ani, ce se sustrage cercetărilor, care ar fi deposedat persoana vătămată de un telefon mobil, după care ar fi aruncat în autovehiculul persoanei vătămate mai multe bancnote, dintre care doar cea de deasupra era reală. În continuare, în condițiile în care a fost urmărit de victimă, ar fi determinat, prin amenințări, persoana în cauză să nu îl mai urmărească.

Totodată, din cercetări s-a stabilit că bunul în cauză a fost valorificat pe raza municipiului București, contra sumei de 5.000 de lei, de către bărbatul de 25 de ani. Cei doi bărbați bănuiți s-au sustras cercetărilor, iar bărbatul de 25 de ani, care a fost dat în consemn, a fost depistat la revenirea pe teritoriului României.

De asemenea, prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi, și luarea măsurilor legale care se impun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata