Uluitor! Cum să furi 4.200 litri motorină cu cardul șefului în doar două luni?

0

Un tânăr de 33 ani din Curtea de Argeș i-a dat daună patronului său furându-l în timp de 4200 litri de carburant, pe care l-a sustras folosind cardul de alimentare primit de la serviciu în folos propriu. Timp de trei luni tânărul a avut la dispoziție cardul de firmă și a făcut o gaură de 30.000 lei patronului său. 

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! ORGIE FILMATĂ ÎNTR-UN BAR DIN COSTEȘTI ÎN NOAPTEA DE REVELION! VIDEO VIRAL!

„În ziua de 03 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 17 martie – 13 mai 2023, un tânăr de 23 de ani, din Curtea de Argeș, având calitatea de angajat, în funcția de șofer, cu atribuții de gestiune, la o societate comercială, ar fi utilizat în interes personal cardul de alimentare atribuit autoutilitarei de serviciu, dispunând de cantitatea totală de peste 4200 de litri de carburant – motorină. Prejudiciul cauzat a fost calculat la suma de aproape 30.000 de lei. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata