ziarobiectiv.ro

Umilință! Dobrin se răsucește în mormânt! FC Argeș – înfrângere umilitoare!

0

FC Argeș o duce din ce în ce mai rău. Chiar dacă a venit Croitoru pe banca tehnică, unii jucători sunt aproape noapte de noapte prin baruri și se distrează cu pițipoancele care le acordă atenție, chiar dacă în meciul de astăzi se sărbătoresc 50 ani de la victoria piteștenilor cu Real Madrid. În actualul sezon, am avut parte de o schimbare de „comandament”. Perioada e scurtă, dar Croitoru a încercat să facă pe dracu în patru să schimbe ceva. A reușit o victorie cu UTA, dar cu Sepsi nu s-a mai putut.

Maghiarii au venit după cinci înfrângeri și au găsit „vulturii” pe care, efectiv, i-au vânat și doborât. Latovlevici încă este cu gândul, din câte se pare, la ale lui, Garita (acel fotbalist care dă gol după gol) este evitat de anumiți jucători și a fost scos la câteva minute după începerea celei de-a doua reprize, Straton dă tot ce poate din el, dar nu are cum să salveze toate gafele făcute de colegi.

Ișfan se vede că nu mai are chef. Poate iar a fost noaptea trecută la manele cu Marius Constantin. Nu ne pronunțăm. A fost o speranță din partea clubului alb-violet, dar jocul de pe teren este din ce în ce mai slab.

Mai sunt și alți jucători care au demonstrat că îi doare în opinci de echipă și au plecat în mijlocul meciului sau pe stradă purtând însemnele altor cluburi.

Rezultat final: 5-0 pentru Sepsi. Umilință.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata