ziarobiectiv.ro

Un al șaselea muncitor din Bascov trebuia să fie în microbuzul strivit de TIR-uri pe A1! Cine i-a salvat viața?

0

Un al șaselea muncitor din Bascov trebuia să fie în microbuzul strivit de TIR-uri pe A1! Cine i-a salvat viața?

Un al șaselea muncitor al firmei OmniConstruct din Bascov trebuia să fie și el în microbuzul strivit între două TIR-uri pe A1. Cu siguranță, mort și el în momentul de față. Doar o minune a făcut ca bărbatul să nu se numere printre morți.

CITEȘTE ȘI: DEZASTRUL DE PE A1 A ÎNDOLIAT CINCI FAMILII DIN BASCOV! TRAGEDIE IMENSĂ!

Deși totul era stabilit, ca a doua zi să plece și el la o lucrare în Băneasa împreună cu cei cinci colegi ai săi, bărbatul a fost „salvat” de șeful său. Acesta a povestit, cu ochii în lacrimi, cum șeful său l-a sunat seara și i-a spus ca în dimineața nefastă să nu mai plece la București, să rămână la sediul firmei din Bascov pentru că are treaba cu el. Acest lucru i-a salvat viața.

CITEȘTE ȘI: CINE SUNT CEI 5 BĂRBAȚI MORȚI ÎN ACCIDENTUL DE PE A1! LUCRAU LA O CUNOSCUTĂ FIRMĂ DIN BASCOV!

Reamintim faptul că, ieri dimineață, cinci muncitori din Bascov au avut parte de un sfârșit tragic, după ce mașina în care se aflau a fost strivită între două TIR-uri pe Autostrada A1, la km 17. Șoferul vinovat, un angajat al unei firme din Sibiu, spune că a fost orbit de soare și că nu a văzut coloana de mașini formată în fața sa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata