Un angajat al primăriei Câmpulung și-a inventat tot felul de boli ca să nu mai lucreze în pandemie

0

Un angajat al primăriei Câmpulung și-a inventat tot felul de boli ca să nu mai lucreze în pandemie. Acesta timp de nouă luni de zile nu a mai dat pe la serviciu. Într-o zi le-a spus colegilor că s-a îmbolnăvit şi dus a fost.

Mai mult decât atât acesta a declarat că munca la Registrul Agricol îi dăunează grav la coloană și la psihic. Întâmplarea face ca, în momentul în care echipa Digi24 a ajuns la Primăria Câmpulung, funcţionarul să se afle, în audienţă, la primar. Tocmai îi solicita un alt post faţă de cel pe care era încadrat.

Angajatul începe să îşi inventarieze una câte una bolile care l-au ţinut departe de serviciu aproape un an de zile. Mai întâi, o unghie la piciorul drept, apoi o hernie de disc şi nu în ultimul rând… stresul.

Primar: De cât timp nu aţi mai venit dumneavoastră la serviciu?

Funcţionar: De când a început pandemia, din martie, am avut o problemă la picior, am avut o operaţie la piciorul drept, în martie, da, am avut o unghie cam…, în sfârşit, îmi intrase în ţesut. În primul rând nici nu pot să stau pe…, n-aş putea să mai stau pe scaun, acolo este de stat pe scaun, de stat foarte mult pe scaun, din păcate am două herni de disc. În 2015 aveam una, între timp mi-a mai apărut încă una. Pentru mine, responsabilitatea asta cu Registrul Agricol, de-a lungul anilor în care am lucrat aici, pot să spun că m-a copleşit, a fost prea mare şi m-a deranjat psihic la drept vorbind, m-a deranjat foarte tare din punct de vedere psihic.

La final însă, omul admite că, deşi la început a considerat locul de muncă de la primărie unul călduţ şi sigur, acum nu îi mai place ce face.

După ce a apărut la TV, angajatul primăriei zbârnie acum la locul de muncă, ne-a declarat primarul Elena Lăsconi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata