Un bărbat a anunțat pe Facebook că se sinucide! Cum a intervenit Poliția

0

Un  bărbat a fost a fost salvat de șeful Poliției din Câmpulung după ce a anunțat pe Facebook că a ajuns la capătul puterilor și își va lua viața. “Îmi voi pune capăt zilelor, voi arunca în aer apartamentul în care stau, un apartament pe care l-am ipotecat din 2009. Recurg la acest gest, din cauza justiţiei şi a celor care ne conduc!” anunța argeșeanul supărat.

Comandantul Poliției Câmpulung a intervenit

Comandantul Poliției Câmpulung a intervenit și a stat câteva ore pentru a-l face pe argeșean să nu își ia viața. “Dragi prieteni, în primul rând vă mulţumesc că aţi dat importanţă demersului pe care l-am făcut public către înaltele autorităţi care, de fapt, nu au rămas pasive şi au intervenit. Domnul comandant al Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Marian Iordache, m-a oprit de la gestul pe care eram gata să îl fac. Eram disperat din cauza situaţiei în care mă aflu, din cauza OUG 95, ordonanţă emisă pe vremea lui Ponta, şi pusă în aplicare şi de cei care ne conduc acum.

Datorită discuţiei pe care am purtat-o cu domnul comandant, nu voi mai recurge la un asemenea gest radical. Vă mulţumesc domnule comisar şef, şi vă asigur public, că nu voi da dovadă de laşitate ca să-mi pun capăt zilelor, pentru că prin discutia pe care am purtat-o telefonic mi-aţi dat încrederea în instituţiile statului şi sper că acestea îmi vor da dreptate. Vă mulţumesc dragi prieteni!” a postat ulterior argeșeanul.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata