Un bărbat de 40 ani și-a aruncat soția de la etaj! Motivul halucinant!

0

Un bărbat de 40 de ani este judecat pentru tentative de omor după ce și-a aruncat soția de la balcon, motivul fiind unul halucinant. Bărbatul s-a supărat foarte tare pe femeie pentru că a găsit=o dormind și nu l-a așteptat cu mâncarea caldă pe masă.

Totul a pornit după ce bărbatul a petrecut mai mult timp cu prietenii li a ajuns acasă băut târziu în noapte. Supărat pentru că soția sa dormea și nu l-a așteptat cu mâncarea caldă pe masă a lovit-o cu o statuietă. Speriată femeia a fugit către dormitory, moment în care bărbatul a luat-o de picioare și a aruncat-o pe geam, căzând în gol aproximativ patru metri. Bărbatul nu s-a oprit aici, a coborât și văzând că femeia trăiește a luat-o de păr și a târât-o pe scara blocului pentru a o duce în casă.

Alarmați de vecini, polițiștii au sosit în scurt timp și l-au arestat pe bărbat înainte ca acesta să-i provoace soției și mai multe traume. Potrivit Bild, bărbatul, din Bad Zwischenahn a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, procesul fiind în derulare la Tribunalul Regional Oldenburg, din Germania. Potrivit anchetatorilor, chestiunea vinovăției nu poate fi negociată, procurorii cerând o „pedeapsă lungă cu închisoarea”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata