Un cartier din Pitești își schimbă fața! Ample lucrări de modernizare!

0

Primarul Cristian Gentea a anunțat recent că, în curând, vom avea un nou cartier în Pitești. Este vorba despre Colonia ACH unde se lucrează intens pentru introducerea utilităților. Rețeaua electrică este aproape terminată, lucrările de alimentare cu gaze înce, iar apa și canalizarea vor fi prinse în proiectul de buget de anul viitor.

CITEȘTE ȘI: ZECI DE POLIȚIȘTI ȘI MASCAȚI-LA IEȘIREA DIN PITEȘTI! SUNT VIZAȚI ȘOFERII CARE…

„Colonia ACH va avea condiții civilizate pentru locuitorii ei! După introducerea utilităților, așa cum am spus, va fi, practic, un alt cartier al Piteștiului!

Ieri, 20 septembrie 2022, am predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor de introducere a rețelei de gaze. În primă etapă, va fi branșată biserica Sfântul Mina, cel mai îndepărtat consumator din rețea, urmând ca, ulterior, branșamentele să se facă individual. 80% din rețeaua electrică este deja instalată!

Apa și canalizarea vor fi prinse în proiectul de buget de anul viitor.

Așadar, am mai făcut un pas important pentru orășelul de carton, cum era numită zona din fosta colonie Hidroconstrucția! Pentru branșamentele individuale, ce urmează în viitorul apropiat, este nevoie ca fiecare locatar să își rezolve problemele cadastrale în cel mai scurt timp, așa încât să se poată face donarea aleilor individuale către domeniul public.

Și în această problemă, mi-am oferit sprijinul: ne vom întâlni toți – locatari, reprezentanți OCPI, Cadastru, Primărie, fostul cadastrist, reprezentanți ai deținătorilor de rețele publice – pentru a urgenta eliberarea documentației necesare branșamentelor individuale.”, a anunțat edilul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata