„Un incident incredibil de tragic și sfâșietor!” Trei copii găsiți fără suflare în casă!

0

Trei copii au fost găsiți fără suflare în casa în care locuiau, iar principalul suspect, chiar mama lor, a fost arestată. Descoperirea șocantă a fost făcută în urma unui apel telefonic din partea unui conoscut al familiei, iar cadrele medicale ajunge la fața locului nu au mai putut face nimic pentru micuți, declarând decesul.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE RĂZVAN, TÂNĂRUL MORT ÎN INCENDIUL DE PE DUMBRAVEI! LACRIMI ȘI DURERE!

Femeia, în vârstă de 42 de ani, despre care se spune că este cetățean sudanez, cunoscută doar sub numele de Jasmine, a fost arestată, scrie The Sun. Femeia a rămas în custodia poliției, fiind internată însă la un spital. Vecinii spun că este mama copiilor, un băiat, în vârstă de aproximativ opt ani, o fată, despre care se crede că are patru ani, și un băiețel de aproximativ șase luni.

Soțul suspectei, despre care se crede că este și el sudanez, locuia cu familia, potrivit unui rezident din apropiere. Nu se știe dacă se afla pe proprietate în acel moment. Deocamdată, poliția nu a confirmat numele femeii, vârsta copiilor sau relația lor cu ea.

O vecină a spus că toți locuitorii sunt „șocați” după ce au crezut că suspecta era „drăguță”. „Era atât de fericită când a avut acel băiețel. Am fost atât de fericiți pentru ea, am venit și am făcut cadouri. Sunt foarte surprinsă pentru că era foarte blândă, foarte drăguță. Avea întotdeauna un zâmbet pe buze”.

„Acesta este un incident incredibil de tragic și sfâșietor în care trei copii au murit, din păcate. Condoleanțe sincere rudelor copiilor și ne vom asigura că li se oferă sprijin prin unitatea noastră de legătură cu familia. Credem că acesta este un incident izolat și că nu există riscuri suplimentare pentru comunitatea mai largă, cu toate acestea, ofițerii vor rămâne la fața locului pentru a oferi asigurări oricui are întrebări sau îngrijorări. În următoarele zile, rezidenții se pot aștepta să vadă o prezență sporită a poliției și le mulțumim pentru cooperare”, a declarat inspectorul-șef Vicks Hayward-Melen.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata