Un mare actor român s-a stins din viață! Doliu imens la Teatrul Davila din Pitești!

0

Un mare actor român s-a stins din viață! Doliu imens la Teatrul Davila din Pitești!

Doliu imens în România! Cunoscutul actor Ion Roxin s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani. Anunțul a fost făcut, în urmă cu puțin timp, de Uniunea Teatrală din România–UNITER, care a publicat un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BRÂNZĂ ÎN LIBERTATE, FIII LUI RĂMÂN ÎN SPATELE GRATIILOR! DECIZIE ȘOCANTĂ ÎN DOSARUL CHERESTEAUA!

„Am aflat cu tristețe de plecarea dintre noi a actorului de teatru și film Ion Roxin, Jean Roxin, așa cum îl știau prietenii, în după-amiaza zilei de 26 noiembrie. Un actor distins, stilat, avea acel aer boem al actorului care a trăit multe istorii și povești în lumea teatrului. Condoleanțe familiei care trece prin aceste grele momente. Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis UNITER.

Actorul s-a născut pe 5 mai 1938 la Paris și în 1986 a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” din București. Și-a început cariera la Teatrul de Stat din Petroşani, în 1960, unde a fost angajat timp de 9 ani, a urmat Teatrul „Maria Filotti” Brăila, pentru ca ulterior să își dedice mare parte din viață – 37 de ani – scenei Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata