Un nou caz Neșu în fotbalul european

Kevin Anin, mijlocașul formației franceze Nice, ar putea rămâne paralizat, în urma unui accident de mașină.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani era pe bancheta din spate a mașinii care era condusă de un prieten. Șoferul a adormit la volan, iar autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori pe autostradă.

Anin a suferit mai multe lovituri la coloana vertebrală, iar medicii au decis să îl țină, o vreme, în comă indusă după accident. Mijlocașul nu își simte picioarele și ar putea să își piardă controlul și asupra membrelor superioare.

Cazul aduce aminte de drama trăită de fotbalistul român Mihai Neșu, care s-a accidentat grav la coloană în urma unui duel petrecut la antrenamentele echipei olandeze FC Utrecht, în urmă cu doi ani de zile. Recuperarea fostului stelist decurge foarte lent, fostul jucător fiind în continuare într-un scaun cu rotile și având un control foarte limitat asupra membrelor sale.

Cotidianul francez L’Equipe a anunțat că Anin ar putea să rămână complet paralizat. Fotbalistul născut la Le Havre a evoluat pentru echipa locală, apoi a trecut pe la Sochaux, iar din 2012 este la Nice.

A evoluat doar 13 meciuri anul trecut pentru echipa de pe Coasta de Azur, înainte de a părăsi echipa din motive personale. Anin a înscris un singur gol în sezonul care s-a încheiat pentru Nice, care s-a clasat pe locul 4 în Ligue 1, cea mai bună performanță din ultimii ani a echipei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.