Un nou ciclon ameninţă România! Vremea o ia razna! Află zonele afectate!

0

Un nou ciclon ameninţă România! Vremea o ia razna! Află zonele afectate!

Vești rele pentru români. Vremea o ia razna, iar temperaturile scad dramatic, Prognoza meteo a fost recent actualizată iar meteorologii avertizează că temperaturile se prăbușesc iar la munte vor fi lapoviță și ninsori. Potrivit ANM, nu scăpăm de valul de aer polar nici în perioada următoare. Iată cum va evolua vremea la nivelul întregii ţări.

CITEȘTE ȘI: LOCUITORII DIN MOȘOAIA VOR AVEA TRANSPORT PUBLIC ÎN COMUN! AFLĂ DE CÂND! DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE!

„O vreme ușor mai răcoroasă pentru această perioadă din calendar, cu maxime la scara întregii țări, fără variații semnificative de la o zi la alta, între 13 °C până la 21- 23°C. Vorbim și de temperaturi minime destul de coborâte, mai ales în zonele depresionare din estul Transilvaniei, acolo unde este posibil să ne apropiem chiar de 0°C și să consemnăm posibil și temperaturi negative.

Vor fi condiții de brumă în acele zone, minimele, în general la scara întregii țări, între șase până la nouă 10°C inclusiv în Bucureşti. Din punct de vedere al regimului de precipitații, este posibil ca într-adevăr, să mai consemnăm la altitudini mai mari de 1.900 de metri precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, inclusiv intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 45-50km/h în zonele mai joase de relief, iar în zona montană înaltă peste 70km/h.”, a anunțat Elena Mateescu, directorul ANM.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata