Un nou dispensar în Pitești! Află unde!

0

Un dispensar ultramodern care va cuprinde șase cabinete medicale va fi construit în Pitești, pe strada Carpați. În ședința Consiliului Local Pitești, care a avut loc joi, 29 septembrie, s-a votat proiectul privind aprobarea studiului de fezabilitate aferent obiectivului de investiții „ Construire și dotare dispensar medical, strada Carpați nr. 1C, municipiul Pitești, județ Argeș.

Concret, proiectul vizează construirea cu fonduri de la CNI, a unui dispensar uman care să cuprindă șase cabinete medicale cu următoarele specializări: medicină de familie, pediatrie, oftalmologie, urologie și două cabinete stomatologice.

CITEȘTE ȘI: AUCHAN BRADU ȘI GĂVANA-NEREGULI GRAVE! COMISARII OPC AU ÎNCHIS MAI MULTE MAGAZINE ALE LANȚULUI!

Valoarea estimată, conform devizului general, este de 6.989.109,02 lei, TVA inclus, din care valoarea finanțată de municipiul Pitești este de 183.420 lei, inclusiv TVA.

De asemenea, în ultima ședință a Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pitești proiectul a primit avizul comisiei de circulație pentru un Plan Urbanistic de Detaliu cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului. Potrivit planului de amplasament, se propune ca accesul la proprietate să se facă prin parcarea dintre blocurile C2 și E2.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata