Un nou divorț răsunător în showbizul românesc. Vedeta a anunțat că trece prin cea mai grea perioadă!

Doar câteva zile mai sunt până la Crăciun, însă suntem nevoiți să anunțăm o nouă separare în showbiz! Recent, Oana Roman a anunțat pe pagina sa de socializare că ea și cu Marius Elisei s-au despărțit, iar totodată acesta a plecat de acasă și cu afacerea familiei!

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, ba chiar au fost despărțiți o perioadă, însă cei doi au încercat să-și mai acorde o șansă, însă, se pare că, în momentul de față, aceștia au pus capăît definitiv relației.

Vedeta a povestit pe pagina sa de socializare că proiectul cu haine pe care l-a avut și pe care l-a promovat intens pe contul său de socializare a fost pe numele lui Marius Elisei.

Oana Roman s a impacat cu Marius Elisei

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a mai spus vedeta cu lacrimi în ochi.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.