Un nou drum de mare viteză! Anunțul momentului pentru șoferi!

0

Un nou drum de mare viteză! Anunțul momentului pentru șoferi!

Traseul drumului de mare viteză Filiași – Drobeta-Turnu Severin intră în consultare publică! 01.04.2024. Luni, 01.04.2024, CNAIR a inițiat consultarea publică privind traseul drumului de mare viteză Filiași – Drobeta-Turnu Severin. Toți cei interesați sunt invitați să completeze un formular (până în data de 08.04.2024, ora 23:59, care poate fi accesat prin linkul de mai jos) și să consulte variantele de traseu care au fost alese în urma finalizării Analizei Multicriteriale a variantelor de traseu – Etapa I.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL ARGEȘEAN! A MURIT UN APRECIAT ȘI CUNOSCUT PROFESOR!

Informațiile despre acest proiect de infrastructură sunt disponibile la următoarele link-uri:

Procesul de consultare publică se va desfășura timp de o săptămână, de luni, 01 aprilie 2024, până luni, 8 aprilie 2024 la ora 23:59. Amintim faptul că procesul de consultare publică reprezintă un element necesar în implementarea acestui proiect de infrastructură ce înglobează multiple beneficii pentru comunitățile locale și regionale, precum și dezvoltarea economiei naționale.

Drumul de mare viteză Filiași – Drobeta-Turnu Severin va reduce timpii de călătorie în regiune, sporind gradul de siguranță rutieră și degrevând orașele Filiași și Drobeta-Turnu Severin, precum și comunitățile învecinate de congestiile din trafic.

 Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp                                                                                                    

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata