Un nou șoc pentru Anamaria Prodan! Astăzi Reghecampf…

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut în această dimineață, primul copil al cuplului, un băiețel care a primit notă maximă la naștere.  Laurențui Reghecampf este cel care a făcut marele anunț, acesta postând o fotografie cu primii doi băieți ai săi, Luca, din mariajul cu Mariana Pfiffer, dar și cu Laurențiu Junior, din căsătoria cu Anamaria Prodan, pe care i-a anunțat că, de astăzi, mai au un frățior.

Laurențiu Reghecampf a ajuns la maternitate pentru a-și ține pentru prima dată în brațe băiatul și a anunțat și ce nume va purta. ”Astăzi dimineața s a născut Liam frățiorul vostru ! Va iubește tata”, a fost mesajul postat de Laurențiu Reghecampf pe contul personal de Instagram.

Reamintim faptul că Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au oficializat relația în toamna anului trecut, ceea ce a ținut mult timp prima pagină în showbiz-ul românesc, deoarece la mijloc s-a interpus Anamaria Prodan. În momentul de față Anamaria Prodan și Reghecampf sunt în plin proces de divorț.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.