Un preot de 35 de ani a murit fulgerător! El a slujit în Anglia timp de 4 ani.

0

Un preot de numai 35 de ani a murit fulgerător  în urma unui infarct miocardic, marți 9 martie, lăsând în urma sa o familie îndurerată, dar și sute de enoriași stupefiați de dispariția sa fulgerătoare.

Preotul Mihail Cătălin Boşomoiu slujea la Parohia Ungureni din Protoieria Titu și este originar din comuna argeșeană Cicănești, în comuna natală va fi și adus pentru a fi înmormânat, slujba urmând a se săvârși la biserica Parohiei Cicăneşti.

Părintele s-a născut în septembrie 1986, în Municipiul Curtea de Argeş şi a urmat studiile şcolii primare şi gimnaziale din localitate. După ce a terminat studiile la Seminarul Teologic Ortodox Neagoe Vodă Basarab din Curtea de Argeş a continuat cu Facultatea de Teologie din Piteşti,dorind să devină slujitor al Domnului.

A slujit patru ani în Marea Britanie

A fost hirotonit în noiembrie 2012, la Mânăstirea Naşterea Sf. Ioan Botezătorul din Antoneşti și, până în 2016, a slujit ca diacon la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeş. Timp de patru ani ( 2016 – 2020) a slujit ca diacon la Parohia Sf. M.M. Gheorghe – Holborn, Londra, Marea Britanie.

S-a întors în țară, ca preot paroh la Parohia Ungureni din Protoieria Titu, însă  nu i-a fost dat să slujească prea multă vreme printre noi, moartea sa fulgerătoare întrerupându-I misiuneape pământ.

Cei care vor să-I aducă un ultim omagiu o pot face miercuri, 10 martie, la biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului a Parohiei Ungureni, urmând ca joi, să fie dus la biserica Parohiei Cicăneşti I, Sat Urecheşti, Comuna Cicăneşti, Protoieria Curtea de Argeş, unde va fi săvârşită slujba de înmormântare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata