Un singur elev din Argeș – prezent la etapa specială a Bacalaureatului

Astăzi, 6 iulie, s-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul etapei speciale a examenului național de bacalaureat. Un singur candidat s-a înscris pentru susținerea probei de Limbă și literatură română, care a fost prezent. Nu au fost incidente, totul s-a desfășurat conform metodologiei, informează ISJ Argeș.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00. Marți, 7 iulie, are loc proba obligatorie a profilului iar miercuri, 8 iulie, se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării. Primele rezultate vor fi afișate vineri, 10 iulie, până la ora 12.00. Contestațiile pot fi depuse în ziua de 10 iulie, în intervalul orar 14:00 – 19:00. Rezultatele finale vor fi afișate duminică, 12 iulie.

Vă precizăm că nivelul judeţului Argeş, rata finală de promovare, după contestații, înregistrată de către absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului de bacalaureat, în sesiunea iunie-iulie 2020, este de 65,54, iar la nivel naţional aceasta este de 64,5%. În sesiunea iunie-iulie 2020, au promovat 3180 de candidați, dintr-un total de 4852 de candidați prezenți. Cinci candidați au obținut media 10.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.