Un tânăr de 29 ani s-a aruncat în fața trenului după o ceartă cu iubita! Filmul șocant al tragediei!

0

Un tânăr de 29 ani a decis seara trecută să își pună capăt zilelor după o ceartă cu fosta iubita și s-a aruncat în fața trenului. Din primele informații, se pare că bărbatul a mers unde lucrează fosta parteneră pentru a discuta să reia relația. După câteva minute de discuții, cei doi au plecat cu mașina femeii pentru a-l lăsa pe bărbat la un maxi-taxi pentru a se întoarce la Rociu, unde locuia, dar, pe drum, au coborât pentru a cumpăra ceva de la non-stopul de la Comisariat.

CITEȘTE ȘI: ȘOC ÎN LUMEA SPORTULUI! CAMPION MONDIAL, ARESTAT PENTRU PORNOGRAFIE INFANTILĂ ȘI CORUPERE DE MINORI!

Imediat cum au coborât din mașină, cei doi s-au luat la ceartă și după ce și-au aruncat o serie de cuvinte, femeia a încercat să se urce la volan și să plece. Tânărul a avut alte planuri. A bruscat-o, a dat-o jos din autoturism și a plecat în trombă. Imediat femeia a sunat la 112, iar în aproximativ cinci minute, oamenii legii au găsit mașina lângă trecerea cu cale ferată din Bradu, cu motorul pornit, dar tânărul era de negăsit. Cel mai probabil, în perioada dintre momentul în care a coborât din mașină și a fost lovit de tren, trupul bărbatului a fost acoperit de zăpadă, motiv pentru care a mai durat puțin timp până să fie găsit.

„În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală între un bărbat și o femeie, urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză.

Ca urmare a sesizării, pe baza descrierii, autovehiculul a fost dat în atenția polițiștilor din structurile rutiere și de ordine publică aflați în teren. Autoturismul a fost identificat la scurt timp, abandonat, cu motorul în funcțiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată. Cu ocazia verificărilor, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren. În cauză se desfășoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentele au avut loc” transmite IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata