Undă verde pentru Kaufland Prundu! Când va începe construcția?

0

Construirea noului Kaufland pe terenul fostei autobaze intră în linie dreaptă după ce a fost dezbătut și votat în ședința ordinară din această lună a Consiliului Local Pitești. Aleșii au aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea noului hipermarket, după o perioadă în care dezvoltatorul a trebuit să modifice proiectul, astfel încât să aducă beneficii reale și locuitorilor din zona respectivă.

Astfel, noul Kaufland va avea pe lângă hipermaketul în sine, 278 locuri de parcare, din care 47 vor deservii locuitorii blocurilor din apropiere și se va amenaja un loc de joacă pentru copii. După aprobarea proiectului, constructorul va putea demara lucrările astfel încât piteștenii care locuiesc în zona respectivă să își poată face cumpărăturile.

CITEȘTE ȘI: PESTE 5000 DE ELEVI DIN PITEȘTI ÎȘI PRIMESC BURSLE! LISTA COMPLETĂ!

„Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism aferent pentru realizarea investiției ”Construire hipermarket cu regim de înălțime parter înalt + etaj parțial, amplasare container reciclare, container imbiss, cort imbiss, post trafo, bazin rezervă incendiu, bazin retenție, stație încărcare vehicule electrice, amenajări exterioare în incintă (rampă de andocare, platformă parcare, spații verzi, drumuri, trotuare, padocuri cărucioare), împrejmuire, totem și elemente de semnalistică publicitară, accese rutiere și pietonale, racorduri la drumurile publice și organizare de șantier” pe terenul situat în intravilanul municipiului Pitești, bulevardul Petrochimiștilor nr.21A, județul Argeș” se arată în proiect.

Sursa foto fundal: epitesti.ro

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata