Unde va fi mutat bustul lui Nicolae Dobrin? Anunțul primarului Gentea!

0

Bustul marelui fotbalist va fi mutat de la stadion la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul”, a anunțat în urmă cu puțin timp primarul Cristia Gentea. Cu ocazia premierii sportivilor care au obținut performanțe notabile la concursurile naționale și internaționale, edilul a anunțat mai multe proiecte care vor fi implementate în următoarea perioadă.

CITEȘTE ȘI: MICROBUZ PLIN CU CĂLĂTORI IMPLICAT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT! ȘAPTE PERSOANE GRAV RĂNITE!

Mai exact, proiectarea pentru baza tip 2 care va fi construită la LPS este aproape finalizată, iar licitația pentru sala de sport de 180 locuri este pe final. De asemenea, primarul Cristian Gentea a mai anunțat că se dorește ca liceul cu profil sportiv să poarte numele „Gâscanului”, motiv pentru care și statuia va fi amplasată în următoarii doi ani și jumătate în fața unității de învățământ.

„Am participat împreună cu Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al ISJ Argeș, la premierea organizată de către Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” Pitești. M-am bucurat să îi felicit pe performeri: sportivi și antrenori! Am făcut toate eforturile pentru cele mai bune condiții în cadrul unității de învățământ: autorizație ISU, atât pentru cantină, cât și pentru cămin; întreg liceul a fost dotat prin PNRR; baza sportivă de tip 2 are aproape finalizată proiectarea și, imediat ce CNI va finaliza licitația, se va începe construcția pentru sala de sport cu 180 de locuri (cea mai mare a unei unități de învățământ din Pitești); avem semnat contractul pentru renovarea energetică a liceului; pentru corpul C8 (școală verde) – cererea de finanțare este în evaluare. Am avut și două surprize pentru toată lumea prezentă: în Legea Bugetului de stat pe 2024 este prinsă renovarea bazei sportive „Aripi”; am sprijinit ideea ca liceul să primească numele marelui Nicolae Dobrin, iar în următorii doi ani și jumătate statuia acestuia va fi amplasată chiar în fața unității de învățământ”  a anunțat edilul Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata