Unde vom avea zăpadă  în luna februarie? Anunțul meteorologilor!

0

Meteorologii au emis recent prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, precizând dacă va ninge în luna februarie și în ce zonă, cu ce temperature sau precipitații ne vom confrunta.

CITEȘTE ȘI: SOȚIA DR. DRAGOȘ ȘERB A MURIT LA UN SPITAL DIN BUCUREȘTI! CE I-A ADUS SFÂRȘITUL!

16.01.2023 – 23.01.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice. Cu excepția sud-estului extrem al țării, unde cantitățile de precipitații vor fi deficitare, regimul pluviometric va fi în general excedentar, mai ales în zona Carpaților Meridionali, în jumătatea nordică a Olteniei și în nord-vestul Munteniei.

23.01.2023 – 30.01.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării.

30.01.2023 – 06.02.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va avea o tendință ușor deficitară în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

06.02.2023 – 13.02.2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință spre deficit în toate regiunile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata