Universitatea din Pitești, din nou, în doliu! A murit o profesoară cunoscută!

0

La doar câteva zile după moartea unuia dintre cei mai renumiți și cunoscuți profesori de la Universitatea din Pitești, Eugen Chelaru, o altă veste tristă a picat ca un trăsnet. Universitatea din Pitești pierde un alt cadru didactic de excepție, profesorul universitar Florina Uleanu. Anunțul a fost făcut chiar de rectorul Universității din Pitești, Dumitru Chirleșan.

CITEȘTE ȘI: PROFESORUL UNIVERSITAR EUGEN CHELARU-RĂPUS DE O BOALĂ NECRUȚĂTOARE! APROPIAȚII ÎI CUNOȘTEAU SUFERINȚA!

„Universitatea din Pitești mai pierde un cadru didactic dedicat, un suflet mare, un OM cu mare dăruire didactică și vai, din nefericire, atât de tânăr. Zbor lin spre rai, Florina Uleanu …Dumnezeu să îți odihnească în pace, sufletul. Condoleanțe familiei îndurerate!”, este mesajul transmis de rectorul Dumitru Chirleșan.

„Cu durere în suflet de neimaginat va spun ca Florina a pierdut bătălia cu aceasta nemiloasa și perfida boala numita cancer. Rămas bun scumpa mea soție Florina Uleanu , te-am iubit enorm și am sa continui să te iubesc câte zile voi avea. Pentru cei ce vor sa își ia rămas bun, trupul neînsuflețit al Florinei se afla de aseară la capela bisericii Sfinții Martiri Brancoveni din Mioveni.”, este mesajul transmis în urmă cu puțin timp de soțul profesoarei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata