Universitatea din Piteşti mai tare decât cea din Timişoara!

Etapa a doua din campionatul feminin de handbal, divizia A, a programat un derby al echipelor universitare din Piteşti şi Timişoara, derby care a revenit echipei argeşene la trei goluri diferenţă: 31 – 28 (13 – 10). A fost o partidă echilibrată, dar nu s-a pus nici o clipă pro­blema învingătoarei, echipa lui Paul Mihăilă conducând permanent pe tabela de marcaj. După 13 – 10 la pauză, SCM Universitatea Piteşti s-a desprins la şapte goluri, 23 – 16 în minutul 45, cea mai mare diferenţă de scor.
Ana Maria Udrea – evoluţie de înaltă clasă
Extrema stângă de la SCM Universitatea Piteşti, Ana Maria Andreea Udrea, a fost cea mai bună jucătoare de pe teren. În vârstă de 19 ani, Udrea a marcat opt goluri din nouă acţiuni având un procentaj excelent. Cu siguranţă, dacă o vedea la acest meci un antrenor din Liga Naţională, o lua imediat pe Udrea la echipa lui… Mai modestă decât se aştepta a fost evoluţia interului Rossana Lopătaru, care în cele 60 de minute a înscris doar trei goluri.
Singur, împotriva tuturor, s-a recunoscut învins…
La partida disputată în Sala Sporturilor Universităţii din Piteşti au fost aproximativ 200 de spectatori care s-au bucurat de a doua victorie a handbalistelor argeşene. Duelul dintre Universităţile din Piteşti şi Timişoara nu a fost doar în teren. Numeric a fost disproporţionat: la Timişoara a fost doar Sorin Voicu. Antrenor, conducător, decan al Universităţii din Timişoara, fost jucător şi arbitru de valoare, şi chiar şofer al echipei!!! La final, Sorin Voicu s-a recunoscut învins ca decan de doamna decan al Universităţii din Piteşti, Liliana Mihăilescu, de antrenorul Ion Mihăilă, dar şi de echipa piteşteană.
Doamna decan Liliana Mihăilescu le-a dat nota 10!
„Astăzi le dau nota 10 fetelor şi antrenorilor, sau calificativul „foarte bine“. Mă bucură evoluţia echipei, pe care o consider în creştere. În acest ritm, vom deveni o echipă de temut pentru toate adversarele noastre. Vreau să felicit ambele echipe pentru felul în care au evoluat în partida de astăzi. Sunt convinsă că la meciurile următoare vom avea şi mai mulţi spectatori, mai ales studenţii noştri care vor începe anul universitar”, spunea doamna Liliana Mihăilescu, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Piteşti.
Argeş Muntenia a pierdut la Caracal
Cealaltă echipă feminină de handbal din Piteşti, Argeş Muntenia, a pierdut la Caracal cu scorul de 25 – 36 (16 – 19). În această partidă a dezamăgit evoluţia portăriţelor, dar şi a întregii apărări. Despre acest meci vom reveni cu amănunte în ziarul nostru de mâine.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.