Universitatea din Pitești prădată de hoți! Ce s-a furat?

0

Universitatea din Pitești prădată de hoți! Ce s-a furat? Un bărbat de 44 ani din Pitești a făcut, din păcate, un obicei, din a fura și nu pare a fo constrâns nici măcar de autorități. Deși are antecedente penale, recent a dat o nouă spargere. De data aceasta la Universitatea din Pitești. Modul în care acționa este unul bizar: merge în instituții iar în situația în care scapă nevăzut intră pe unde apucă, prin secretariat sau săli de curs și, fură tot ce prinde. Începând cu bani, telefoane, laptopuri. Iei a fost reținut pentru furtul a două laptopuri. 

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! FETIȚE DE 7 ȘI 8 ANI VIOLATE DE PROPRIUL TATĂ! ÎNVĂȚĂTOAREA A ALERTAT AUTORITĂȚILE!

„În ziua de 07 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, și au identificat și reținut un bărbat de 44 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioara 31 ianuarie – 03 februarie a.c., cel în cauză ar fi pătruns fără drept în sediile și punctele de lucru ale unor agenți economici și instituții, de unde ar fi sustras două laptopuri, precum și alte bunuri și sume de bani.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 08 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata