Universitatea din Pitești și un hotel prădate de hoți! Ce s-a furat?

0

Universitatea din Pitești și un hotel prădate de hoți! Ce s-a furat? Un bărbat de 44 ani din Pitești a făcut, din păcate, un obicei, din a fura și nu pare constrâns nici măcar de autorități. Deși are antecedente penale, recent a dat noi spargeri. De data aceasta la Universitatea din Pitești. Modul în care acționa este unul bizar: merge în instituții iar în situația în care scapă nevăzut intră pe unde apucă, prin secretariat sau săli de curs și, fură tot ce prinde. Începând cu bani, telefoane, laptopuri. Recent, de la Universitate a furat două laptopuri.

CITEȘTE ȘI: SUTE DE EURO ȘI PARFUMURI ȘPAGĂ PENTRU OBȚINEREA PERMISULUI AUTO! CUM AU FOST PRINȘI?

Și nu s-a oprit aici. Modul în care acționa se pare că este similar. După spargerea de la Universitate s-a reorientat că tre hotelurile din Pitești. Intra la fel, fără să fie văzut, și fura tot ce prindea. De data aceasta, a ajuns în bucătăria unui hotel de unde a furat…mâncare.

„ În ziua de 22 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetarile într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, cu inculpatul cercetat în stare de arest preventiv.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioara 31 ianuarie – 03 februarie a.c., un bărbat de 44 de ani, din Pitești, ar fi pătruns fără drept în sediile și punctele de lucru ale unor agenți economici și instituții, de unde ar fi sustras două laptopuri, precum și alte bunuri și sume de bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.000 de lei.

Reamintim că în ziua de 07 februarie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior cel în cauză a fost prezentat ce către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata