UNPR și PC au decis pe cine susțin la prezidențiale

Declarațiile lui Mircea Geoană în privința unei eventuale candidaturi la alegerile prezidențiale i-au făcut pe liderii partidelor care compun alianța de guvernare alături de PSD să precizeze clar pe cine vor susține în drumul spre Cotroceni.

„Victor Ponta, prim-ministru şi preşedintele PSD, este singurul candidat pe care UNPR îl va susţine pentru Preşedinţia României. În ceea ce priveşte o posibilă candidatură a domnului Mircea Geoană, nu putem spune decât că noi nu am crezut nici în 2009 că domnia sa va reuşi să câştige alegerile prezidenţial”, a declarat liderul UNPR, Gabriel Oprea.

De asemenea, președintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a precizat că e foarte clar pe cine va susține la alegerile prezidențiale.  

„Partidul Conservator nu cred că îl va susţine pe domnul Geoană. Nu am nimic cu el, dar în conjunctura actuală nu are șanse să câștige președinția României. Noi am spus, ca partid, că susținem candidatul PSD, dar dacă acel candidat se numește Victor Ponta”, a spus președintele conservatorilor, Daniel Constantin, potrivit Digi24.

Fostul candidat al PSD, Mircea Geoană declara săptămâna trecută că se va înscrie şi el în cursa pentru Cotroceni, dacă forurile de conducere din partid vor susţine un candidat care nu este membru PSD.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.