UNTOLD organizează un nou festival în Poiana Braşov! Când va avea loc Massif 2023?

0

UNTOLD organizează un nou festival în România. Se numește Massif 2023 și are loc în perioada 3-5 martie 2023, în Poiana Brașov. Cei care doresc să participe la festival pot achiziționa abonamentele General Access Basic, cu 79 de euro plus taxe, de pe bemassif.com.

Prețul final al abonamentelor General Access Risk Free este de 149 de euro plus taxe, iar cel VIP de 250 de euro, plus taxe. Evenimentul va avea loc pe platoul Pârtia Bradul și în alte locații din stațiune. Conceptul festivalului MASSIF este ,,Free Your Wild Side” și reprezintă o nouă viziune pentru România. Organizatorii pregătesc pentru cele 3 zile de distracție la munte mix-ul perfect dintre atmosfera de festival și activitățile de iarnă. ​​

. Prin proiectul MASSIF, creatorii, împreună cu autoritățile locale, își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai atractivă stațiune montană destinată tinerilor din Europa și să o pună pe harta internațională a evenimentelor de muzică. De asemenea, UNTOLD a anunţat că festivalul din Cluj va avea loc pe 3-6 august.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata