UPDATE. Polițiști și un jandarm în spital după accidentul rutier de la Câmpulung!

UPDATE. Polițiști și un jandarm în spital după accidentul rutier de la Câmpulung!

Reamintim faptul că accidentul s-a produs miercuri seara în jurul orei 22.30 la intersecția străzii Lt.col. N.Pop cu strada Ion Țicăloiu.

În autospeciala de poliție care se afla în serviciu de patrulare, se aflau agent principal de poliție G. Marius de 31 ani, din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, șoferul echipajului de poliție, agentul șef adjunct Știrbei Marius, de 35 ani, din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț și plt. maj. N. Robert, de 38 ani, din cadrul IJJ Argeș, Detașamentul 7 Câmpulung, la intersecția străzii Lt.col. N.Pop cu strada Ion Țicăloiu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, R. Ioana Dana, de 18 ani, din Câmpulung, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate.

În mașina condusă de tânără, se mai aflau B. Cristian, de 16 ani, din comuna Lerești și P. Denis de 15 ani, din comuna Ștefan cel Mare, județul Bacău, elev în clasa a-X-a al Colegiului Tehnic Câmpulung.

În urma impactului, autospeciala de poliție a luat foc, iar cei doi polițiști și jandarmul din componența echipajului au rămas în interior. Salvarea acestora a venit de la un elev al Școlii de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina care se afla în trecere și care, împreună cu un participant la trafic, a reușit sa îi extragă din mașină.

,,Am văzut că s-a aprins ceva, m-am întors și împreună cu un alt bărbat, am încercat să stingem mașinile, nu am avut succes, așa că am scos atât din masina de poliție, cât și din mașina VW pe toți cei 6. Au sosit apoi cei de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung care au stins mașinile, iar cele 6 persoane, cei din mașina de poliție, dar și cei din celălalt autoturism au fost preluați de un echipaj SMURD și două SAJ. Unul dintre polițiști era mai grav. Am înțeles că i-au dus la spitalul din Pitești”, a precizat Veghes-Klaus Andrei 20 ani, elev aflat în practică la Poliția Câmpulung, Biroul Ordine Publică. Băiatul era în timpul liber.

Atât cei doi polițiști, jandarmul, precum și cei trei ocupanți ai autoturismului implicat în accident au fost transportați la spital, pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.