Urgență la Spitalul Curtea de Argeș! Zeci de pompieri – la fața locului!

0

Un amplu exercițiu ISU Argeș va avea loc în această dimineață începând cu ora 10:30 la Spitalul Municipal Curtea de Argeș cu scopul de a verifica timpul de reacție al personaului medical în cazul unei urgențe. Simularea este făcută de pompierii din cadrul Insopecției de Prevenire, iar în cadrul acesteia pacienții nu vor fi evacuați.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS LA UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI! DECAN – MOARTE FULGERĂTOARE!

„Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș vor desfășura un exercițiu la Spitalul Municipal Curtea de Argeș, începând cu ora 10:30. Exercițiul este organizat de specialiștii Inspecției de Prevenire și nu va include evacuarea pacienților, urmărindu-se modul de comportare a personalului care se află la locul de muncă – sanitar și auxiliar.

Este foarte important să se cunoască măsurile de primă intervenție și evacuare în rândul personalului care se află la locul de muncă. Și tot la fel de important este să verificăm periodic timpul de reacție și modul de intervenție al structurilor profesioniste de intervenție ale ISU Argeș la diferite obiective de importanță ale județului” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata