Urmează peste 10 mii de concedieri! Se restructurează o companie celebră!

0

Zeci de mii de angajați ai Meta vor fi concediați în următoarea perioadă, a anunțat conducerea companiei. Compania care deține Facebook, Whatsapp, Instagram și Reality Labs trece printr-un proces de restructurare, motv pentru care aproximativ 10.000 de persoane vor fi concediate pentru a reduce cheltuielile.

Compania-mamă a Facebook a notificat managerii să se pregătească să anunţe miercuri reducerile de personal, printr-o notă consultată de Bloomberg News. Situaţia indică faptul că Facebook, WhatsApp, Instagram şi Reality Labs – care găzduieşte cercetările VR ale firmei şi hardware-ul Quest – vor fi afectate de disponibilizări.

CITEȘTE ȘI: ACUM! TREI PERSOANE ÎNCARCERATE ÎN ACCIDENT LA LUNCA CORBULUI! ACCIDENT GRAV!

Meta a redus deja aproximativ 13% din forţa sa de muncă, sau aproximativ 11.000 de posturi, în noiembrie. De asemenea, a prelungit o îngheţare a angajărilor până în primul trimestru al anului 2023. Memorandumul distribuit managerilor indică faptul că echipele vor fi sistematic reorganizate, angajaţii care vor „supravieţui” rundei de disponibilizări urmând să fie repartizaţi sub conducerea unor noi manageri.

Un purtător de cuvânt al companiei a refuzat să comenteze ştirea, amintind de postarea lui Zuckerberg din luna martie despre „anul eficienţei”, în care acesta a anunţat o serie masivă de concedieri până la sfârşitul primăverii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata