Urșii cocalari de pe Transfăgărășan și-au luat-o în cap! „Șefu’, da’ o bere nu dai și tu?”

Urșii cocalari de pe Transfăgărășan și-au luat-o în cap! După ce au fost hrăniți de turiștii care vin să viziteze drumul, animalele au prins un tupeu fără limite! Acum, au devenit pretențioși și cer oamenilor bere, țigări și bani!

„Șefu’, sunte prea sătul! O bere nu dai și tu?” a fost reacția unui urs cocalar în momentul în care un străin a vrut să îi dea un sandwich. „Am rămas mirat de ce tupeu are! Eu am vrut să fac o faptă bună și ursul a fost atât de nesimțit cu mine!” a spus turistul străin, vizibil uimit de atitudinea de cocalar a ursului.

„Acum mi-e frică să ies din cameră, că ursul şi-a adus prietenii şi insistă să le dau o bere, şi dacă am cumva şi un pachet de ţigări…” a fost reacția unui turist cazat la o pensiune de pe Transfăgărășan

Mai mult, pe lângă bere, urșii au început să ceară și bani! Văzând câtă lume trece zilnic pentru a vizita faimosul drum, urșii cocalari s-au gândit că ar putea face o afacere cerând bani, astfel încât să nu mai stea la mila turiștilor pentru bere și țigări.

Tot fenomenul a fost explicat de un angajat Romsilva care a spus că „trebuie să-i înţelegem şi pe bieţii urşi. Trebuie să fie frustrant să vezi mereu prin pădure PET-uri de bere şi toate să fie goale”, declară Marcel, pădurar din Arefu.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.