Ursul cocalar de Transfăgărășan lovește din nou după ce CJ Argeș a montat gard electric la Cetatea Poienari: „Cu sârme sau fără sârme, berea la PET, același gust are!”

Nici urșii cocalari de pe Transfăgărășan nu mai sunt ce au fost! După ce au avut la dispoziție mai bine un an de zile, doar pentru ei, Cetatea Poienari, fiarele devoratoare de bere la PET par să nu se sperie de gardul electric montat ziele trecute de Consiliul Județean Argeș.

După ce autoritățile au închis Transfăgărășanul, CJ Argeș s-a gândit că ar fi un moment oportun pentru a redeschide Cetatea Poienari. Vin sărbătorile, turiștii pleacă din țară sau preferă stațiunile montane pentru pârtiile de ski, dar mai marii județului s-au gândit să monteze gardul electric pentru a proteja oamenii… care nu mai vin.

În schimb, urșii care își făceau astă vară veacul în jurul celebrei cetăți și cerșeau bere, țigări și mici de la turiști, s-au pregătit și au strâns destule PET-uri de bere pentru perioada în care Transfăgărășanul este închis.

„Au pus și ei niște sârme. Dacă fac o tumbă, sar imediat peste gardul lor. Dar și așa, nu mai vine nici dracu în perioada asta. Îmi pare rău că nu mai pot să hibernez, dar am ce să fac. Oamenii care au venit astă vară au fost destul de miloși cu noi, mai ales că de vreo patru ani, Guvernul tehnocratului ăla ne-a tăiat ajutorul de șomaj, și ne-au dat destule bidoane de bere încât să ne ajungă până la 1 iulie, când or deschide idioții ăia de la București Transfăgărășanul. Până la urmă, cu sârme sau fără sârme, berea la PET, același gust are!” a spus unul dintre urșii cocalari.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.