Useriștii argeșeni în frunte cu Moșteanu dați dispăruți de 1 Decembrie! Oferă cineva recompensă?

0

Deputatul Ionuț Moșteanu și gașca de useriști argeșeni și piteșteni au fost de negăsit în această dimineață la parada militară organizată în Piața Vasile Milea cu ocazia Zilei Naționale a României. Senatori, deputați, consilieri județeni și locali din partea tuturor formațiunilor politice, politicieni care nu fac parte din primul eșichier administrativ, dar și foști oameni cu funcții de conducere la nivel local și național au ales să înfrunte frigul și vremea neprielnică și au participat la manifestările organizate de 1 Decembrie.

Frig a fost. Primii fulgi de zăpadă au început să cadă. Nu a contat pentru cei care s-au implicat în deceniile care au trecut în administrația argeșeană, dar pentru useriștii care se bat cu pumnul în piept că vor să aducă o schimbare, se pare că vremea rece i-a împiedicat să vină alături de piteștenii care s-au bucurat de defilarea militarilor, a polițiștilor sau a salvamontiștilor.

În aceste condiții, deputatul de Argeș (oare?) Ionuț Moșteanu, cel care își dorește până în ultima celulă fotoliul de primar al Piteștiului, cum poate explica absența în următoarea campanie electorală când va veni să ceară votul piteștenilor? Când e cald, e bine. Dacă e frig… Doamne fere’ să vină. Poiate îi prinde o răceală!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata