Uși și geamuri smulse de la un apartament din Câmpulung!

Uși și geamuri smulse de la un apartament din Câmpulung! Dezastrul s-a produs în urmă cu puțin timp în zona Rotunda, pe strada Doctor N. Falcoianu din cartierul Vișoi, la blocul 1, scara A, etajul 3.

Se pare că explozia s-a produs în urma unei improvizații la sursa de încălzire. Proprietarul în vârstă de 70 de ani ce se afla în locuință în acel moment s-a ales cu arsuri la nivelul feței și la căile aeriene de gradul I și II.

Celelalte apartamente din bloc nu au fost afectate. Vecinii s-au speriat îngrozitor când au auzit bubuitura și au ieșit ei afară să vadă ce se întâmplă.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj de la Smurd. Proprietarul a fost transportat de urgență la spitalul municpal Câmpulung pentru mai multe investigații medicale.

Pompierii ajunși la fața locului au întrerupt gazele, au evacuat persoanele din apartamentele superioare și inferioare care mai erau în locuințe. Explozia a fost urmată de un mic incendiu de la o sobă improvizată, un Godin racordat la o instalație pe gaze.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.