UZINA DACIA ÎȘI REDUCE ACTIVITATEA! AFLĂ PENTRU CÂT TIMP!

Departamentul Presaj și Uzina mecanică și șasiuri din cadrul Uzinei Dacia își va reduce activitatea pe parcursul acestei săptămâni dar și săptămânii viitoare, potrivit unui anunț făcut de reprezentanții colosului industrial de la Mioveni. Sute de angajați vor rămâne acasă în perioada 15-21 aprilie, decizia fiind luată ca urmare a scăderii comenzilor, lucru generat de situația internațională. Personalul care va rămâne la domiciliu va fi plătit cu 85% și tichet de masă.

Concret, Uzina Dacia își va desfășura activitatea în două echipe, în ziua de sâmbătă, 16 aprilie 2022. În departamentul Presaj activitatea va fi redusă la necesarul pentru susținerea fabricației de vehicule. Departamentul Presaj își va reduce activitatea în zilele de 18, 19, 20, 21 aprilie 2022. Va fi afectată activitatea în principal la schimbul trei și parțial la schimburile unu și doi.

Uzina mecanică și șasiuri Dacia își va desfășura activitatea după cum urmează:

  • Departamentele cutii de viteze și motoare își vor întrerupe activitatea în zilele de 15,18 și 21 aprilie;
  • Departamentul aluminiu va lucra parțial doar pentru clienții externi în zilele de 15, 18 și 21 aprilie;
  • Departamentul șasiuri și celelalte activități din UMCD își vor organiza activitatea pentru a răspunde cererilor din UVD și a clienților externi.
  • DLRo și celelalte direcții suport își vor adapta programul de lucru și numărul de personal pentru perioada 15 – 21 aprilie 2022 în funcție de cererea și activitățile clienților.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.